Щасливого польоту, першокурсники ФУАІД!

21 вересня до дружньої родини факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності Ізмаїльського державного гуманітарного університету приєдналися 125 першокурсників.

На святковій посвяті у студенти ФУАІД  із вступним словом виступила декан факультету –  к.пед.н., доцент Мізюк В.А, яка привітала першокурсників з початком нового, цікавого, насиченого періоду їхнього життя, та наголосила на перспективах і можливостях, що відкриваються перед кожним студентом, адже окрім навчання та професійного розвитку, в університеті створені унікальні можливості для творчого, фізичного, духовного вдосконалення кожного студента.

«Нехай вас не лякають труднощі. Ви зможете подолати будь-які перешкоди та досягти великих успіхів, якщо будете працювати наполегливо та дотримуватися головного правила – ніколи не припиняти навчатися», – зазначила Вікторія Анатоліївна.

Також з нагоди посвяти у студенти ФУАІД прозвучали привітання від ексголови студентського самоврядування факультету Герасимова Євгенія.  Односум Олександр, випускник факультету, автор гімну ФУАІД, виконав його наживо та прочитав власний вірш на честь викладачів  факультету.

Студенти-першокурсники кожної спеціальності підготували мініпрезентацію власної спеціальності, своє бачення майбутньої професії. А студентське самоврядування факультету представили програму випробувань як для першокурсників, так і для їх кураторів: доц. О.В. Федорової, доц. Л.В. Драгієвої, доц. В.Ф. Радкіної, доц. Н.О.Гончарової, викл. В.О. Маніти, викл. Д.В. Євсєєвої.

Куратори та студенти-першокурсники факультету ФУАІД з посмішкою на обличчі отримали фірмові блокноти та значки, дизайн яких розробили студенти спеціальності Середня освіта: Інформатика. Інтернет-технології та вебдизайн в освіті – О. Караванський і К. Поволяшко.

З позитивним настроєм та у дружній атмосфері непомітно промайнув час. Побажаємо новоспеченим студентам насиченого студентського життя, яке запам’ятається не тільки довгими лекціями, а й важкими практичними та суворими викладачами, а також завоювання незнайомих вершин, набуття нових друзів і насичених буднів активним студентським життям.

Нехай вам легко даються всі заліки та іспити. Успішного навчання у дружній родині ФУАІД!

Відгуки студентів

Дякуємо за організоване для всіх першокурсників свято, за теплу родинну атмосферу та гарний настрій! Посвята пройшла на вищому рівні! А ми, своєю чергою, змогли стати більш згуртованими! З усього серця дякуємо Вам!

Група 16 Ф, спеціальність «Право»

Дуже сподобалось. Дехто спочатку не хотів бути присутнім на святі, але це було дуже тепло та весело! Дякуємо за організацію та можливість бути головними учасниками такої важливої події. І дякуємо за те, що надали можливість втілити креативні ідеї у життя та виділитися нам))). Чекаємо продовження…

Групи 12У, спеціальність «СО: інформатика»
і 18у,  спеціальність «СО: математика»

Нам дуже сподобалося посвята у студенти, було дуже позитивно і весело. Нас усіх цей захід зблизив. Ми раді, що у нас такий дружний колектив. Щасливого польоту ФУАІД!!!

Група 14у, спеціальність «Туризм»

Мені дуже сподобалася посвята першокурсників! Для мене це щось нове, коли навчальні заходи проходять так дружньо. Дуже приємно бачити таке ставлення до нас, студентів ✨

Караулан Валентина, група 112Ф,
спеціальність «Клінічна психологія»

Я у захваті. Дуже класно, енергійно і насичено!! Веселі конкурси, дружні студенти, все на вищому рівні. Сподобався сценарій та актори!! Дякую за таку посвяту, це було неймовірно.

Гуцан Алла, група 111Ф,
спеціальність «Психологія»

Посвята на перший курс була незабутньою. Я зустріла багато цікавих людей і відчула себе частиною цікавого студентського ком’юніті. Було багато захоплюючих заходів.

Дадіверіна Тетяна, група 112Ф,
спеціальність «Клінічна психологія»

Мені сподобалася посвята першокурсників! У мене  були  тільки позитивні емоції. Були веселі конкурси. Студенти молодці, що особливо приділили увагу для проведення своєї професії. Дякую за посвяту та за гарний настрій 😊

Угнівенко Анна, 111Ф,
спеціальність «Психологія»