Аспіранти спеціальності 051 Економіка звітували про результати наукової роботи

22 вересня 2023 року відбулося засідання кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю факультету управління,  адміністрування та інформаційної діяльності Ізмаїльського державного гуманітарного університету, на якому заслухали звіти аспірантів І-IІІ років навчання спеціальності 051 Економіка про виконану наукову роботу.

До складу комісії ввійшли: В. А. Мізюк  – к.пед.н., доцент, декан факультету, В. В. Коваль – д.ек.н., професор, гарант спеціальності, Т.К.Метіль – к.ек.н., доцент, завідувачка кафедри, д.ек.н., проф. Меркулов М.М., к.ек.н., доц. Сорока Л.М., Тодоров С.В. – керівник ТОВ «Болград-АВІВ» (стейкхолдер).

У першу чергу аспіранти доповіли про виконання запланованого змісту дисертаційної роботи, представили результати власних досліджень за минулий рік: кількість наукових статей у фахових виданнях; у виданнях, що входять до міжнародних наукометричних баз даних; участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях; публікації тез доповідей.

Присутні наукові керівники підкреслили надзвичайну важливість наукових пошуків аспірантів та наголосили на самоцінність наукової діяльності для особистості у сучасні буремні часи.

За результатами засідання прийнято рішення щодо переведення аспірантів на наступний рік навчання. Комісія особливо відзначила результативність роботи аспірантів: Гончарової І.М., аспірантки 2-го року навчання, Євсєєвої Д.В.,  аспірантки 1-го року навчання.

Бажаємо нашим аспірантам відмінного навчання  та успішного завершення аспірантури написанням кандидатської дисертації і здобуттям диплома доктора філософії у відповідній галузі.

В. А. Мізюк – к.пед.н., доцент, декан ФУАІД