Факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності – 28 років

Традиційно у жовтні факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності святкує свій день народження. Цьогоріч  об’єдналися два свята – День народження ФУАІД та Хеллоуїн.

В рамках свята викладачами кафедр факультету було організовано для студентів різні майстер-класи:  ‎

  • “Швидкісні перегони” (кафедра технологічної освіти та природничих наук при підтримці кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини);
  • “Калейдоскоп креативності” (кафедра загальної та практичної психології);
  • “Математична ‎мозаїка” (кафедра математики, інформатики та інформаційної діяльності);
  • “Плейбек: театр імпровізації” (кафедра права та соціальної роботи);
  • “Емоційний експрес: подорож у ‎самопізнання” (кафедра управління підприємницькою та туристичною діяльністю).‎

На майстер-класах студенти змогли розвинути навички командної роботи, когнітивної гнучкості та критичного мислення, комунікативні навички, вміння виходити із зони комфорту та інші.

Другою частиною святкування стало проведення благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ.  Кафедри факультету та студенти на чолі з керівниками представили свій святковий стіл в стилі Хеллоуїн і привітання факультету з Днем народження. Крім того,  була організована безпрограшна лотерея, де здобувачі вищої освіти могли виграти невеличкі подарунки: фірмові значки, брелоки та блокноти ФУАІД.

Ярмарок став не просто місцем продажу солодощів та різних ручних виробів, а й демонстрацією вмінь студентів організуватися на добру справу. Спільними зусиллями цього дня вдалося зібрати 10300 гривень. Ці кошти будуть витрачені для допомоги студентам ФУАІД, які знаходяться у місцях бойових дій. Звіт про використання коштів обов’язково опублікуємо на каналах комунікацій.

Тільки разом ми зможемо пришвидшити нашу перемогу!

Шановні викладачі і здобувачі вищої освіти факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження факультету!

Кожного року наш факультет відкриває свої двері для здібної молоді. Ми намагаємось, щоб з перших днів навчання факультет став для кожного другим домом, де панує повага, талант, злагоджена праця та освіта. Викладачі дають найголовніше – путівку в життя… Студенти ж – не дають нам, викладачам, старіти та сумувати.

Ми надзвичайно пишаємося нашими талановитими студентами. Віримо, що вони ще здивують нас досягненнями в навчанні, науці та суспільних справах.

Бажаю факультету процвітання на довгі й щасливі роки! Бажаємо всім міцного здоров’я, натхнення, здійснення мрій і задумів.

Щастя мати таку факультетську родину!

Мізюк В.А., декан факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності