Продовження співпраці зі стейкхолдерами кафедри на тему «Стійкий розвиток інноваційних підприємств в умовах кризового стану»

Упродовж двох днів (30-31.10.2023 р.) в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті тривав воркшоп на тему «Стійкий розвиток інноваційних підприємств в умовах кризового стану», який проводив  д.е.н., проф. Національного університету «Одеська політехніка» Захарченко В.І. серед студентів кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю. Метою воркшопу було набуття студентами нових навичок та удосконалення існуючих у напрямку формування ефективної фінансово-економічної політики інноваційного підприємства.

Проф. Захарченко В. І. вміло поєднав подання нового теоретичного матеріалу щодо формування собівартості продукції, особливостей ціноутворення, оподаткування, впровадження інновацій в кризових умовах з демонстрацією його практичного застосування. Цікавим також є підхід для роз’яснення проблеми проф. Захарченко В. І., за яким студентам не просто було констатовано про наявність кризи, а шляхом застосування елементів експертного макроекономічного аналізу.Тому студенти самостійно прийшли до висновків щодо існування кризових явищ, їх проявів в економіці країни та впливу на інноваційні підприємства.

Отже, захід виявився плідним та сприяв професійному розвитку студентів як майбутніх фахівців у галузі економіки та управління.

Щиро дякуємо шановному Віталію Івановичу за співпрацю!

Матеріал підготувала
к.е.н., доцент кафедри управління підприємницькою
та туристичною діяльністю 
Мурашко І.С
.