Науковий батл «Цікава математика»

18 травня в рамках ІІ Фестивалю науки та арт-проєктів з нагоди Всеукраїнського дня науки на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності організовано та проведено науковий батл «Цікава математика» в стилі телепрограми «Що? Де? Коли?».

 

Учасниками команди “знавців” стали студенти 1 курсу спеціальностей 014.09 Математика та 112 Прикладна математика, а “глядачами” – учні  закладів загальної середньої освіти № 2 та № 10 м. Ізмаїл, Матроського ЗЗСО та Ренійського ЗЗСО № 5, які підготували цікаві відео-запитання.

 

Команда «знавців» обирала завдання за рівнями складності. Виявилося, що  найбільш важкими з них стали прості логічні задачі, відповідь на які студенти шукали весь відведений час. Нестандартнi питання дали їм можливість покращити креативне мислення, навчитися командній роботі та швидкому реагуванню.

У ході запеклої боротьби команда «знавців» з перевагою в декілька балів змогла вибороти перемогу у “глядачів”.

 

Ініціаторами й модераторами заходу виступили декан факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності кандидат педагогічних наук, доцент  Мізюк В.А. і викладачі кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Дмитрієва М.В.,  Абросімов Є.О.

 

Студентам ІДГУ і учням ЗЗСО дуже сподобався нестандартний формат проведення батлу та дружня атмосфера, яка панувала під час гри.

Вчителі та учні весь час спостерігали в режимі онлайн за роботою учасників,  а наприкінці висловили організаторам заходу слова подяки за отримані позитивні емоції.

 

Сподіваємось на розширення формату зустрічей здобувачів вищої освіти й учнів ЗЗСО та з нетерпінням чекаємо нових науково-розважальних заходів.

Дмитрієва М.В., Абросімов Є.О., викладачі кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності

Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»Науковий батл «Цікава математика»