Вихід на новий рівень

Випробування нас робить сильнішими
та загартовує на нові звершення!

7 жовтня 2021 року викладач кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Ізмаїльського державного гуманітарного університету Дмитрієва Марина Вікторівна виступила спікером на онлайн вебінарі “Цифровізація сучасних уроків. Поради щодо проведення дистанційного навчання», який було організовано освітньою онлайн платформою «Просвіта» (https://prosvita.net/).

У ході виступу Марина Вікторівна поділилася зі слухачами власним досвідом ведення систем управління дистанційним навчанням як в ІДГУ (LMS Moodle), так і в Матроському ЗЗСО (G-WorkSpace), продемонструвала приклади заповнення систем матеріалами. Також спікер, яка одночасно є вчителем інформатики та математики в Матроському ЗЗСО, поділилася власним досвідом використання онлайн сервісів на уроках, додаткових цифрових засобах, які полегшують процес підготовки навчальних матеріалів до занять.

Сподіваємося, що цей досвід стане гарним початком співпраці викладачів ІДГУ з подібними онлайн платформами та способом поширення професійного досвіду на рівні міста, району, області і країни.

Посилання на записаний вебінар можна переглянути на Youtube-каналі Prosvita за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=vCinrVoCVpI

Мізюк В.А., в.о. декана факультету
управління, адміністрування та нформаційної діяльності