Студентське самоврядування та адміністрація факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності звертається до всіх небайдужих з проханням про матеріальну підтримку Бочарнікова Юрія Сергійовича, студента другого курсу нашого факультету.

У 2016 році Юрій у результаті невдалого стрибка отримав закриту спинномозкову травму. Після довгого лікування у відділенні обласної дитячої клінічної лікарні, реабілітації в РЦ «Модричі» стан його здоров’я покращився.

У 2017 році хлопець став студентом Ізмаїльського державного гуманітарного університету дистанційної форми навчання.
Юрій Бочарніков працює в школі лаборантом, пересувається на роботу в інвалідному візочку, а в школі – за допомогою чотириколісної палички. На роботі він відчуває себе краще, оскільки присутнє навантаження, і молодий організм поступово відновлюється.
Значно прискорити цей процес може реабілітація у спеціалізованому центрі, але коштів у сільської родини на це просто немає.
Юра мріє про одужання, здобуття професії, створення сім’ї. Адже він молодий, і у нього все життя попереду!

Підтримайте хлопця, будь ласка!
ПІБ: Бочарніков Юрій Сергійович, 25.02.2000 р.
с. Лиман, Одеська обл.
Діагноз: наслідки перенесеної тяжкої спинномозкової травми у вигляді спастичного тетрапарезу, з порушенням функції тазових органів.
Сподіваємося на вашу підтримку!!!

Збори грошей, на території університету веде студентське самоврядування ФУАІД. Усі бажаючі надати матеріальну підтримку можуть підходити до деканату, 312 аудиторія (г.к. ІДГУ).
Номер карти Юрія: 5168 7573 6963 6172 (Бочарніков Юрій Сергійович).