Участь викладачів ІДГУ у вебінарі «The Unicheck educational community. Південь»

3 листопада 2021 року відбувся вебінар «The Unicheck educational community. Південь», організований компанією Unicheck Україна (https://unicheck.com/uk-ua). На заході три заклади вищої освіти України, а саме: Запорізький національний університет, Миколаївський національний аграрний університет та Ізмаїльський державний гуманітарний університет – представляли свої надбання з диджиталізації освітнього процесу та ділилися досвідом впровадження дистанційного навчання.

Від імені Ізмаїльського державного гуманітарного університету на вебінарі виступили декан факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності Мізюк Вікторія Анатоліївна, викладачі кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Дмитрієва Марина Вікторівна та Абросімов Євгеній Олександрович.

Доповідачі гідно представили особливості організації дистанційного навчання в ІДГУ: системні організаційні, технологічні й методичні рішення адміністрації та відділу “Електронно-інформаційний простір ІДГУ” щодо впровадження дистанційної та змішаної форм освітнього процесу з метою надання якісних освітніх послуг в сучасному інформаційному й цифровому суспільстві.

Цікава та змістовна доповідь представників від нашого університету дала зрозуміти, що навіть у маленькому виші є потужна команда, що здатна налагодити дієву систему дистанційного навчання, турбується про рівень розвитку професійних компетентностей науково-викладацького складу та студентства у бурхливий час змін.

Абросімов Є.О., викладач кафедри
математики, інформатики та інформаційної діяльності