Підведення підсумків з виробничої (соціально-технологічної) практики студентів-магістрантів спеціальності 231 Соціальна робота

На кафедрі права і соціальної роботи відбулася підсумкова конференція з виробничої (соціально-технологічної) практики здобувачів ОС «магістр» спеціальності 231 Соціальна робота.

У конференції взяли участь в. о. декана факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності доцент Мізюк В. А., завідувач навчальної та виробничої практики ІДГУ Берестецька О. П., доцент кафедри Замашкіна  О.Д., к.п.н., викладач кафедри Рубан А.К.

Ольга Дмитрівна  Замашкіна  (керівник практики від кафедри) наголосила на важливості практичної підготовки, розставила важливі орієнтири для здійснення подальшого формування професійної траєкторії здобувачів.

Олена Петрівна Берестецька (завідувач навчальної та виробничої практики) акцентувала увагу на необхідній звітній документації з практичної підготовки та строках їх подачі.

Під час засідання здобувачі ОС «магістр» активно обмінювались думками та пропозиціями. Також з великим натхненням поділилися своїми враженнями та напрацюваннями здобувачі: Зажиренко В.В., яка має чотирирічний досвід роботи соціальним педагогом, грунтовно представила аналіз своєї практичної роботи у презентації, Лесіна Т.М. висвітлила діяльність на базі соціально-психологічної служби на базі ІДГУ під керівництвом викладача Жохи С.П., Павалакі О.М. та Чолан Н.Ю. також представили свої напрацювання в якості практикантів.

По закінченні зустрічі доцент Мізюк В.А. та завідувач навчальної та виробничої практики ІДГУ Берестецька О. П., викладачі кафедри привітали студентів з успішним завершенням практики та побажали подальших успіхів у наступному етапі – підготовці та  захисту кваліфікаційних робіт!

Замашкіна О.Д., доцент кафедри права і соціальної роботи