Привітання з Днем державного прапора України!

Шановні колеги та здобувачі вищої освіти!

Завтра ми відзначаємо 31 рік як Україна відновила свою незалежність, а сьогодні ми вшановуємо символ нашої державності — прапор України.

Його багатовікова історія, як історія нашої нації, пов’язана з боротьбою за нашу ідентичність, культуру, традиції, за право жити вільними людьми на своїй землі!

Сьогодні ми знову боремось і успішно даємо відсіч російському ворогові, який вкотре хоче вкрасти нашу історію та незалежність!

За пів року повномасштабної війни прапор України став символом свободи та незламності не тільки для нас, а й для усього світу.  Люди у різних куточках нашої планети почали використовувати прапор України, щоб продемонструвати підтримку українському народові. З ним виголошують політичні промови, його демонструють під час виступів на світових аренах, одягаються у його кольори.

Ми упевнені, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець – як житель великої країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

Тож будьмо згуртованими та небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.

Бажаємо Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стяга: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров’я, добробуту і щастя кожній родині.

Злагоди нам усім, віри в перемогу та благополуччя!

Слава Україні!