День щастя у стінах ІДГУ

Чи знаєте ви, що 20 березня – Міжнародний день щастя, який заснований Генеральною Асамблеєю ООН у 2012 році?

Так, цей день нагадує нам про те, що прагнення до щастя є важливим для кожної людини на планеті,  він спонукає нас позитивно мислити, спілкуватися з близькими та звертати увагу на те, що дійсно робить нас більш щасливими. Проживати ці моменти, особливо у такий трагічний час для нашої Батьківщини, – дуже важливо для кожного з нас.

Ми, студенти 112Ф групи освітньої програми Психологія: клінічна психологія спеціальності 053 Психологія, відзначили цей особливий день у стінах свого рідного університету, який  став приводом для участі у різних заходах, спрямованих на підтримку й поширення позитивного настрою та благополуччя серед учасників освітнього процесу. З питанням «Що для вас щастя?» ми звернулися до наших викладачів та  студентів. За допомогою їх відповідей «заквітло» дерево щастя, яке прикрасило фойє нашого закладу.

Відповіді були такими простими, але такими близькими для кожного з нас: щастя – це сім’я, здоров’я, друзі, гарна книга на вечір, обійми коханої людини…. Але найчастіше за все пролунало, що щастя – це мир!

  В. Караулан, А. Балєва та щасливі люди з групи 112Ф