Гостьова лекція «Сучасна роль вчителя трудового навчання у допрофільній і профільній освіті в умовах воєнного стану на Україні» для здобувачів освіти ІДГУ

12 жовтня 2022 р. здобувачі другого вищого (магістерського) рівня освіти спеціальності 014.10 «Середня освіта: Трудове навчання та технології» Ізмаїльського державного гуманітарного університету стали слухачами гостьової лекції «Сучасна роль вчителя трудового навчання у допрофільній і профільній освіті в умовах воєнного стану на Україні», яка була організована кафедрою технологічної освіти та природничих наук.

Лекція відбувалася в online форматі на дистанційній платформі Googl Meet, де зібрались магістри, викладачі  та студенти факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності.  Перед початком заходу з вітальними словами до аудиторії звернулась професор кафедри технологічної освіти та природничих наук, доктор філософських наук Куліненко Л.Б.  Проводив лекцію гість нашого університету доктор педагогічних наук, професор кафедри інженерних дисциплін Ізмаїльського Дунайського інституту Національного університету “Одеська морська академія” Герганов Л.Д.

Леонід Дмитрович понад зо років співпрацює з нашими науковцями (консультує, публікує спільні праці, бере участь у підсумковій атестації здобувачів, як запрошений голова та ін.).

Під час лекції до заходу долучився ректор ІДГУ професор Кічук Я.В., який привітав усіх слухачів та побажав усім миру в такий не простий час для нашої країни.

Лекція була цікавою та пізнавальною. Після завершення цієї змістовної розмови відбулось обговорення актуальних питань.

На завершені виступили декан факультету кандидат педагогічних наук, доцент Мізюк В.А. та завідувачка кафедри технологічної освіти та природничих наук кандидат фіз.-мат. наук, доцент Федорова О.В.

Куліненко Л.Б.,  професор кафедри технологічної освіти та природничих наук, доктор філософських наук