Навчання – запорука професійного успіху!

Кафедра права і соціальної роботи факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності вкотре випустила у світ професій здобувачів освітнього ступеня магістр спеціальності 231 Соціальна робота.

Цьогорічний захист кваліфікаційних робіт відбувся у дружній і комфортній атмосфері. До оприлюднення власних доробків було представлено такі актуальні теми, як: “Соціальне забезпечення військовослужбовців”, “Соціально-правовий захист осіб, що постраждали від насильства”, “Тренінгові технології у соціальній роботі”, “Соціальний супровід фостерних сімей”,  “Профілактика алкоголізму та наркоманії серед підлітків”, “Феномен соціальної реклами та її вплив на соціалізацію особистості”,  “Проблеми інклюзивної освіти” та ін. Цінність наукових пошуків магістрантів є в тому, що окрім теоретичного аналізу порушених проблем, здобувачі спромоглися  практично довести ефективність запропонованих форм, методів, моделей соціального обслуговування та підтримки  українського населення.

Базами наукового дослідження виступили конкретні заклади (Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Ренійської та міської ради, Служба у справах дітей та молоді Болградської міської ради, Клислицький ліцей, Арцизький ліцей № 5 та ін.), у роботу котрих було впроваджено інноваційні технології, що дали позитивний результат і довели доцільність та необхідність подальшого використання.

Представлені дослідження викликали цікаву дискусію під час захисту, наукову атмосферу доповнили елементи тренінгу, котрі підготувала  і провела здобувачка Константинова М.І.

Вищезазначене доводить, що магістранти спеціальності 231 Соціальна робота відповідально і творчо ставляться до набутої професії, а це свідчить про те, що ряди практиків поповнились унікальними творчими особистостями.

Бажаємо успіхи нашим випускникам, наснаги, натхнення і миру!

Старший викладач кафедри права і соціальної роботи, Рубан А.К.