До уваги!

Шановні студенти та викладачі університету!

На підставі спільних рекомендацій МОН  і МОЗ України,  рішення регіональної комісії ТЕБ та НС, постанови Кабінету Міністрів № 104 від 17 лютого 2021 року та у  зв’язку з «жовтим» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в м. Ізмаїлі навчання в університеті для студентів I курсу ОС «бакалавр», «бакалавр» (зі скороченим терміном навчання), «молодший бакалавр» всіх спеціальностей денної форми навчання розпочнеться з  11 травня  2021 року у традиційній формі з дотриманням обмежувальних заходів для розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19 .

 

Студенти 4 курсу ОС «бакалавр», 2 курс ОС «бакалавр» (зі скороченим терміном навчання) денної форми навчання та 4 курсу ОС «бакалавр», 2 курсу ОС «бакалавр» (зі скороченим терміном навчання), 2 курсу «молодший бакалавр» заочної форми навчання складатимуть заліково-екзаменаційну сесію традиційно за графіком навчального процесу в режимі офлайн.

 

У разі погіршення епідеміологічної ситуації в Україні та/або місті Ізмаїлі й переходом на «помаранчевий/червоний» рівень будуть внесені зміни щодо організації навчання в університеті.