Гостьова лекція «Мережеві технології в організації роботи підприємства»

У рамках Фестивалю науки та арт-проектів з нагоди Всеукраїнського дня науки в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті була проведена гостьова лекція «Мережеві технології в організації роботи підприємства».

Лектором даного заходу був провідний системний програміст, керівник сектору інформаційно-комп’ютерного забезпечення відділу зв’язку та інформаційних технологій технічної служби ПрАТ «Українське Дунайське Пароплавство», а до 2017 року – викладач кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності ІДГУ Коваленко Олександр Вікторович.

Коваленко О.В. ознайомив усіх присутніх з особливості автоматизації обслуговування комп’ютеризованих робочих місць на підприємстві чи установі, способи підвищення відмовостійкості при налаштуванні доступу до даних у корпоративній мережі, методи і технології організації безперебійної роботи мережних сервісів під час нестійкої роботи провайдера Інтернет.

Студентам спеціальності інформатика було цікаво зануритися у світ мережних технологій. Дана лекція була дуже пізнавальною. Усі присутні залишилися задоволені даним заходом.

Фото Діни Бурової