Благодійний ярмарок з нагоди Масяної

6 березня 2019 року кафедрою технологічної і професійної освіти та загальнотехнічних дисциплін (завідувач кафедри доц. Федорова О.В.) факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ, при підтримці Центру громадянської освіти, було проведено навчально-виховний захід «Свято Масляної».

Студенти спеціальності «Трудове навчання та технології», на чолі з викладачем кандидатом педагогічних наук, доцентом Букатовою О.М. і за підтримки деканату ФУАІД, студентського самоврядування та ЦГО ІДГУ, підготували пізнавально-розважальну програму, в якій розповіли про стародавні традиції зустрічі весни та святкування «Масляної». Крім того силами студентів 11, 21, 31, та 41 груп були представлені традиційні страви цього стародавнього свята.

У рамках заходу була проведена благодійна акція. Всі зібрані з продажу млинців гроші (2385 гривень) будуть передані на потреби дитячого будинку.

Особливо слід зазначити таких студентів, як: Односум О., Сльознік О., Шаларь А.,Є Лепська А., Налієва Х., Архіпова В., Пейчев О., Кіценко Д., які не тільки приготували смачні страви, а й приймали активну участь у підготовці та проведенні свята «Масляної».