«День підприємця» на ФУАІД

20 вересня в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності традиційно відзначали свято «День підприємця».

У заході взяли активну участь викладачі кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю, а також студенти спеціальностей: «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Інформатика» та поважні гості. Серед запрошених гостей були підприємці, які на практиці змогли відкрити свій бізнес. Своїми досягненнями та труднощами поділилися голова правління агентства розвитку та інвестицій у Південному регіоні, координатор навчального проекту SOLE (СОУП) – Стойкова В.Ф.; магістрантка 5 курсу, підприємець – Апостолакі А.; студент ІДГУ, підприємець – Оніщенко М. та учні – випускники 11 класів ЗОШ №2.

Свято пройшло у дуже веселій, цікавій та науковій атмосфері. На початку заходу усіх присутніх привітав декан, кандидат фізико-математичних наук, доцент Воробйов Я.А., після чого запрошені гості поділилися своїм досвідом у веденні бізнесу. Потім пройшла захоплива конкурсна програма, яка оцінювалась компетентним журі. Наприкінці свята відбулось підбивання підсумків із врученням грамот та цінних подарунків. Сподіваємось, що такі заходи й надалі сприятимуть дружній атмосфері на факультеті та заохочуватимуть учасників відкривати свій бізнес у нашому місті та представляти на ринку якісну продукцію.