Історична спадщина Голокосту стосується кожного

30 вересня 2021 року до 80-х роковин трагедії Бабиного Яру кафедрою історії та методики її навчання були організовані у форматі онлайн заходи щодо вшанування пам’яті жертв трагічних подій у Бабиному Яру.

Студенти спеціальностей «Середня освіта (Історія)» та «Право» переглянули презентацію, підготовлену старшим викладачем Михайловим О.І. Представлені в ній світлини та документи допомогли присутнім зануритись у тогочасні жахливі реалії.

Доцент Гончарова Н.О. провела для студентів факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності активну лекцію на тему «Трагічний досвід Голокосту як вектор виховання толерантності», теоретична частина якої супроводжувалася презентаційними матеріалами. На другому етапі заходу відбувся інтерактивний фідбек.

Здобувачі вищої освіти відзначили важливість просвітницької роботи закладів освіти в контексті поширення знань про драматичні уроки Голокосту як загальної трагедії та  сприяння об’єднанню людей на основі міжнаціональної толерантності, гуманізму і взаємної поваги.

Н. Гончарова, доцент кафедри історії та методики її навчання