Щиро вітаємо з Днем знань та з початком навчального року!

Шановні здобувачі вищої освіти і викладачі Ізмаїльського державного гуманітарного університету!

Щиро вітаємо вас з Днем знань та з початком навчального року!

День знань – завжди був радісним і зворушливим святом. У мирний час цього дня діти йдуть до шкіл, студенти – до університетів. Всі діляться враженнями про літо і приступають до нового навчального року не в онлайн режимі, а в аудиторіях. На жаль, сьогодні наша держава переживає нелегкі часи – йде війна. Тисячі захисників і захисниць, серед яких є і студенти нашого університету, боронять країну від ворога, захищаючи територіальну цілісність і незалежність держави.

А наша зброя – це знання! Знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають пізнавати таємниці природи, робити наукові відкриття. Ці знання допоможуть нам відновити нашу любу Україну після завершення війни.

Тому бажаємо вам, наші любі студенти, успіхів у навчанні. Нехай у новому навчальному році вам підкоряться найвищі вершини знань і втіляться в життя найсміливіші задуми!

Хочемо особливо привітати і подякувати колективу університету, кожному педагогу кафедр факультету за відданість своїй професії, за ті знання і досвід, якими вони щедро ділитеся зі студентами.  Бажаємо педагогам, і всім співробітникам університету здоров’я, успіхів, благополуччя, плідної праці на благо рідного університету і вітчизняної вищої освіти.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій кожному!

Зі святом, дорогі друзі! Слава Україні!

Адміністрація Факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності