ФУАІД – учасник «КРУТИХ ПЕРЕГОНІВ»

Студенти ІДГУ  взяли участь у Перших Всеукраїнських  студентських спортивних іграх «Cool Race», які  відбулися 1-2 жовтня у Києві!

Організаторами виступили Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України.

Спортивно-оздоровчий захід  для студентської молоді передбачав подолання учасниками чотирьох дистанцій із перешкодами різної складності. На спортивному слензі ці змагання мають назву «Круті перегони» та є популярними серед студентів європейських університетів, оскільки дають можливість комплексно виявити силу, швидкість, координаційні здібності та витривалість у спортсменів.

36 студентських команд закладів вищої освіти  з 20 регіонів України змагалися у столиці   за титули чемпіонів та призерів «Cool Race».  За регламентом розігрувалося три комплекти нагород за 1-3 місце серед юнаків та дівчат за кількістю особисто набраних балів.

Студенти ІДГУ представляли Одеський регіон і доволі успішно змагалися на відбіркових етапах.

Мініна Софія – студентка другого курсу педагогічного факультету спеціальності 017 Фізична культура і спорт  у своїй групі на третьому рубежі посіла перше місце.

Загорський Данило – студент другого курсу  факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності спеціальності 014.04 Математика, виступив максимально ефективно та залишив цікаві спогади про себе.

Необхідно відзначити, що Одеський  регіон був представлений лише двома командами, одна з яких – наш ІДГУ!

Представником та наставником студентів університету виступила викладач кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я Ганчева К.М., яка активно підтримувала та вболівала за учасників.

У майбутньому сподіваємося на подальшу співпрацю з Одеським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України у досягненні спільної мети: СПОРТ ТА ЗДОРОВ’Я НАЦІЇ!

Повтор змагань можна подивитись на ютубі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=WwuZRuVPiLU

Студенти і представник команди університету висловлюють подяку  ректорові  ІДГУ  проф. Кічуку Я.В., декану педагогічного факультету проф. Кічук Н.В. та профспілковому комітету ІДГУ,  які надали вагому підтримку для здійснення участі у заході та отримання неоціненного досвіду у Всеукраїнських змаганнях!

Ганчева К.М., викладач каф. фізичної культури, біології
та основ здоров’я