ФУАІД святкує День туризму

Щороку, 27 вересня,  світова спільнота відзначає Всесвітній день туризму. Свято присвячене пропаганді туризму, висвітленні його внеску в економіку держав світу, розвитку зв’язків між народами різних країн.

Свято туристів в Україні закріплене на державному рівні. Тому, традиційно, кафедра управління підприємницькою та туристичною діяльністю Ізмаїльського державного гуманітарного університету разом зі студентами спеціальності «Туризм» 26 вересня для всіх студентів факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності організували захід, який був присвячений цій даті, на базі відпочинку «Репіда» (с. Матроска).

Цього року тематикою Дня туризму 2019 було обрано «Подорож по морях і океанах». З метою створення відповідної тематичної атмосфери, студенти-організатори вбралися в костюми піратів і самостійно підготували  фотозону,  яка відповідала стилю заходу.

У ході проведення свята всі присутні студенти об’єдналися в команди.

У змаганнях брали участь три команди: «Санта Марія», «Хвиля» та «Морячки».

Конкурсна програма містила в собі завдання на командну єдність, на знання особливостей культур різних народів, а також спортивно-розважальні змагання на швидкість, спритність і кмітливість.

За рішенням журі найактивнішою  командою стала «Морячки», друге місце посіли одразу дві команди «Санта Марія» та «Хвиля». Всі учасники заходу були нагороджені солодкими призами, крім того, отримали призи та сертифікати за старання і активну участь.

Дуже сподіваємося, що святкування Всесвітнього дня туризму на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності для студентів-першокурсників стане подією, яка допоможе їм якнайшвидше адаптуватися до студентського життя та гармонійно увійти у дружню родину  ФУАІД!