Студенти ФУАІД на турнірі UUOPEN 2018: DOTA 2

Команда факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності взяла участь у Всеукраїнських змаганнях з електронного спорту серед здобувачів вищої освіти «Ukrainian University Open 2018».

Ці змагання проводились з метою залучення здобувачів вищої освіти до спільної взаємодії та об’єднання у спортивному русі, впровадження інноваційних підходів до розвитку спорту в закладах вищої освіти. Змагання проводила Всеукраїнська громадська організація “Спортивна студентська спілка України” та Всеукраїнська громадська організація “Українська федерація електронного спорту”. Наша команда під назвою «STOP STEALING LOL» у складі 7 студентів (5 основних та 2 запасні) брала участь у змаганні з електронної дисципліни «DOTA 2».

На онлайн етапі, 10 листопада 2018р. наша команда зустрілась з  командою «Nopackano» Ужгородським національним університетом. Зустріч проходила по правилах «Best of 1». Тобто команді треба було виграти лише один матч. Битва була запеклою, але супротивники змогли з невеликим відривом отримати перемогу над нашою командою.

Вважаємо доцільним проводити такі турніри в рамках факультету або ВНЗ для подальших змагань у наступному році не тільки з гри «DOTA 2», а й інших кіберспортивних змагань.

Викладач кафедри МІІД Дмитрієва М.В.