Психологічний тренінг «Мобілізація внутрішнього стану – відновлення ресурсного стану»

13 жовтня 2021 року на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності кафедрою загальної та практичної психології був організований психологічний тренінг «Мобілізація внутрішнього стану – відновлення ресурсного стану», присвячений Дню захисників та захисниць України, що відзначається 14 жовтня.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією практичний семінар-тренінг відбувся у дистанційному форматі на платформі GOGLE MEET.

Модератором заходу виступила викладач кафедри загальної та практичної психології  Прокоф’єва Л.О. Тренер психологічного тренінгу – начальник служби психологічного забезпечення військової частини 3058, НЛП-мастер Тарасенко Вікторія. До участі були залучені викладачі та студенти всіх факультетів Ізмаїльського державного гуманітарного університету, студенти університету Григорія Сковороди в Переяславі, студенти Придунайської філії МАУП, Національна гвардія в Ізмаїлі.

Учасниками розглянуто, що є ресурсним станом та як за ним стежити. Тренеркою було презентовано практичні психологічні техніки щодо поповнення своїх ресурсів. Також наведені практики, за допомогою яких ведеться психологічна робота з військовослужбовцями.

Психологічний тренінг пройшов у теплій та дружній атмосфері, що допомогло учасникам якісно попрацювати зі своїми проблемами та отримати ресурсні можливості.

Прокоф’єва Л.О., викладач кафедри загальної та практичної психології