«Осінній ярмарок» – 2019 на ФУАІД

10 жовтня 2019 року  кафедрою технологічної і професійної освіти та загальнотехнічних дисциплін (завідувач кафедри  доц. Федорова О.В.) факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ було проведено навчально-виховний захід «Осінній ярмарок».

Студенти спеціальності «Трудове навчання та технології» на чолі з викладачем кандидатом педагогічних наук, доцентом Букатовою О.М. і за підтримки профспілки  ІДГУ та студентського самоврядування, підготували пізнавально-розважальну програму, яка була присвячена «Дню працівника освіти».  На ярмарку студентами 11, 21, 31, та 41 груп були представлені різноманітні страви, назви та оформлення яких відповідали тематиці.

У рамках заходу був проведений конкурс на кращого кулінара. Компетентне журі (Гармаш О.В., Федорова О.В., Букатова О.М.) визначило трьох переможців і нагородило їх грамотами та цінними подарунками:

І місце – Шалар Андрій (ІV курс, 41У група),

ІІ місце – Залож Марина (ІІ курс, 25У група),

ІІІ місце – Глинка Віталіна (Vкурс, 51У група).

Особливо слід відзначити таких студентів, як Односум О., Сльознік О., Куштєр Т., Пейчев О., Кіценко Д., які не тільки приготували смачні страви, а й брали активну участь у підготовці та проведенні святкового ярмарку.