Круглий стіл «Роль комп’ютерів у цифровому суспільстві»

11 квітня 2019 року в рамках проведення тижня інформатики на факультеті управління, адміністрування  та інформаційної діяльності був проведений круглий стіл «Роль комп’ютерів у цифровому суспільстві», в якому прийняли участь викладачі та студенти університету. Модератором даного заходу була викладач кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Дмитрієва М.В.

Круглий стіл був проведений в дружній атмосфері та з обговоренням актуальних питань. У своїх доповідях викладачі та студенти обговорювали проблеми використання комп’ютерних технологій у освіті та самоосвіті, роль комп’ютера у житті дітей та підлітків, питання про наслідки роботи з комп’ютерною технікою та шляхи їх оптимізації. Цікавими для аудиторії стали питання використання комп’ютерних ігор у сучасній освіті й дозвіллі молоді та проблеми, які очікуватимуть суспільство у майбутньому від швидкоплинного розвитку технологій.

По завершенню заходу усі учасники були нагороджені сертифікатами.

Дуже приємно, що при обговорені тематики круглого столу прямо в аудиторії зародилася нова тема, яку з великим натхненням студенти й викладачі забажали підняти на наступному круглому столі.

Дякуємо усім учасникам та глядачам за теплу атмосферу на круглому столі.

Викладач кафедри математики,
інформатики та інформаційної діяльності
М.В. Дмитрієва