Конкурс декламаторів поезій до Дня Гідності і Свободи

З 21 по 24 листопада 2022 року в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті був проведений конкурс декламаторів поезій, присвячених Дню Гідності та Свободи, учасниками якого стали здобувачі вищої освіти нашого навчального закладу.

Творчий характер конкурсу дав можливість студентам більш глибоко пройнятися темою пошанування патріотизму й мужності громадян, які під час Помаранчевої революції та Революції Гідності стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу, дізнатися більше про те, як зароджувалося народовладдя в Україні, з’ясувати значення понять «гідність», «свобода», «відповідальність», а також доповнити уявлення про обов’язки та права громадян.

Конкурс на кращого декламатора поезій Майдану проходив у зручному онлайн-форматі. Відео віршів студенти надсилали у групу телеграм-каналу «Конкурс до ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ» (https://t.me/+vjw4HYUd3hE3ZDcy).

Журі конкурсу у складі доц. кафедри української мови і літератури А. В. Соколової, викладача кафедри права і соціальної роботи В. О. Маніти та голови студентського відділу з культурно-спортивної роботи Могучевої Ольги відзначило, що твори, обрані учасниками, дуже вдало розкривають тематику заходу, а декламаторам поезій вдалося передати почуття стійкості та незламності українців у прагненні до Свободи нашої Батьківщини!

Переможцями конкурсу стали:

Диплом І ступеня

Давиденко Кристина (ФІМ, 54-Ф);

Супрун Анна (ПФ, 23-П, авторський вірш);

Каракатиця Ольга (ФІМ, 24-Ф).

Диплом ІІ ступеня

Мітєв Владислав (ФІМ, 24-Ф);

Литвиненко Світлана (ПФ, 23-П).

Щиро вітаємо наших переможців, на яких очікують винагороди у стінах університету!

Маніта В. О., викладач кафедри права і соціальної роботи 

Давиденко Кристина Георгіївна, факультет іноземних мов 54Ф група

Супрун Анна, педагогічний факультет  23-П група, авторський вірш

Кракатиця Ольга Андріївна, факультет іноземних мов 24Ф група

Мітєв Владислав Сергійович, факультет іноземних мов 24ф група

Литвиненко Світлана, педагогічний факультет  23-П група