Зустріч з абітурієнтами на день відкритих дверей

У суботу, 20 травня 2023 р., відбулася зустріч адміністрації ІДГУ, науково-педагогічних працівників кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю та абітурієнтів, під час якої були обговорені всі актуальні питання вступу до ІДГУ на економічні спеціальності.

Зустріч проходила у змішаному форматі. Абітурієнти мали можливість прийти до аудиторії ІДГУ та особисто поспілкуватись з викладачами та приймальною комісією, а здобувачі освіти з інших міст могли взяти участь у зустрічі дистанційно. Під час зустрічі декан факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності к.пед.н., доц. Мізюк В. А. визначила особливості навчання на факультеті, перелік спеціальностей, які представлені на факультеті, можливості навчання на двох спеціальностях одночасно, проживання у гуртожитку та інші. Секретар приймальної комісії  к.пед.н., доц. Сараєва І. В. розповіла абітурієнтам про особливості вступної компанії 2023 р. та її етапи, а також зазначила, що приймальна комісія ІДГУ готова надати допомогу абітурієнтам з питань реєстрації та подачі документів для вступу. Зав. кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю к.е.н., доц. Метіль Т. К. розповіла про перелік спеціальностей, представлених на кафедрі, особливості кожної з них, переваги навчання на певних спеціальностях та в ІДГУ взагалі.

Також про актуальність та важливість спеціальностей, зокрема, «Менеджмент», «Облік і оподаткування», «Підприємництво та торгівля», «Туризм і рекреація» та компетентностей, які розвивають у студентів під час навчання на відповідних спеціальностях, наголошували науково-педагогічні працівники кафедри   к.пед. н., доц. Яковенко О. І., к.е.н. Мурашко І. С., викладач Євсєєва Д. В. Абітурієнти мали можливість отримати відповіді на всі питання, пов`язані зі вступом до ІДГУ та освітнім процесом.

Зустріч пройшла у позитивному та доброзичливому настрої.