Засідання ректорату: продовжуємо навчальний процес дистанційно, готуємося до екзаменаційної сесії та підсумкової атестації

27 квітня 2020 року відбулося засідання ректорату в дистанційному режимі на платформі Zoom. На порядку денному були розглянуті питання щодо організації й підсумків дистанційного навчання та пріоритетних напрямів роботи надалі.

 

Відкриваючи засідання, ректор Ярослав Валерійович Кічук наголосив на продовженні загальнонаціонального карантину до 11 травня 2020 року (відповідне рішення Уряд ухвалив 22 квітня 2020 року) та продовженні освітнього процесу з використанням дистанційних технологій.

 

Перший проректор Наталія Михайлівна Кольцун проінформувала щодо проведення екзаменаційної сесії для здобувачів вищої освіти ІІ та ІV курсів з використанням дистанційних платформ. Відповідний наказ найближчим часом буде опубліковано на сайті університету.

 

Начальник навчально-методичного відділу Віктор Володимирович Дроздов підсумував результати дистанційного навчання в університеті з моменту початку карантину та визначив пріоритетні напрями діяльності надалі.

 

Декани факультетів повідомили про хід виконання навчального навантаження науково-педагогічних працівників та про підготовку до екзаменаційної сесії та підсумкової атестації. Варто зазначити, що освітній процес в університеті відбувається згідно з графіком.

 

Вікторія Олександрівна Маніта, керівник студентської служби та Жанна Євгеніївна Нанівська, директор студентського містечка проінформували про стан гуртожитку на період карантину. Зокрема, наголосили на суворому пропускному режимі, дотриманні всіх необхідних санітарних норм та систематичній дезінфекції приміщень.

 

Що ж до кадрових питань, то начальник відділу кадрів Ганна Михайлівна Омельченко повідомила щодо результатів роботи структурних підрозділів університету відповідно до затвердженого графіка.

Наталя Свищ, вчений секретар