Запрошуємо взяти участь у Ярмарку трансферу технологій

Шановні колеги!

Ізмаїльський державний гуманітарний університет, Товариство молодих учених, аспірантів та студентів ІДГУ запрошують Вас взяти участь у заході до Дня науки – «Ярмарок трансферу технологій», який відбудеться 19 листопада 2022 року з 10.00 до 16.00

Мета Ярмарку трансферу технологій: надати можливість науковцям реалізувати трансфер науково-технічних ідей та розробок з академічного середовища у практичну діяльність організацій, установ та підприємств різної форми власності і галузевої приналежності, а також розвинути партнерські відносини та посилити співпрацю між науковцями, освітянами, бізнесом і державними органами влади щодо створення, впровадження та масштабування інновацій.

Очікується, що реалізація заходу стане першим кроком для створення Регіонального центру трансферу інновацій на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Програма заходу містить презентації науково-технічних послуг та продуктів, розроблених НПП та здобувачами освіти структурних підрозділів ІДГУ, а також запрошених гостей. В межах заходу також передбачено проведення тренінгів та майстер-класів.

Форма проведення – змішана: офлайн – за адресою м. Ізмаїл, вул. Рєпіна 12, ІТ-центр ІДГУ, посилання на онлайн зустріч буде надіслано всім учасникам за день до початку заходу на E-mail, поданий у заявці учасника.

Умови участі:

До 14 листопада 2022 р. (включно) заповнити заявку учасника (Додаток А) та надіслати на ел. адресу naukovyi.viddil_idgu@ukr.net

Контактна особа : Берестецька Марина Олександрівна моб. 073-105-78-94

Інформаційний буклет (+заявка учасника Ярмарку трансферу технологій)