День Святого Валентина

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День Святого Валентина.
День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Святково прикрашені холи факультетів Ізмаїльського державного гуманітарного університету створювали піднесений настрій, працювала «Пошта кохання». Студенти 11 і 41 груп, майбутні соціальні працівники під керівництвом Вікторії Маніти (викладач кафедри соціальної педагогіки, соціальної роботи та фізичної культури) дарували всім «валентинки» з побажаннями.

Яскравою культурною подією для студентів ІДГУ в цей день стала концертно-розважальна програма «Світом рухає любов», організаторами якої виступили: факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності, факультет іноземних мов, Центр громадянської освіти.

В конкурсній програмі брали участь яскраві та романтичні студенти: Марина Залож і Олександр Федюра (факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності), Оксана Чіжикова і Олексій Пейчев (педагогічний факультет), Анастасія Мінова і Артем Бубнов (факультет української філології та соціальних наук), Єлізавета Колесник і Дякун Олег (факультет іноземних мов).

Креативні ведучі Євген Гаврилов, студент ФУАІД і Вероніка Терехова, студентка ФІМ ІДГУ перетворили конкурс на святкове дійство з піснями, танцями та конкурсами, провели його в теплій, романтичній атмосфері.

Вельмишановне журі на чолі з Іваном Татариновим, в.о. декана факультету факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності; Вікторією Мізюк, кандидатом педагогічних наук, доцентом; Даніїлом Литвиновим, художнім керівником клубу спортивно-естрадного танцю «Dream Dance»; Наталієй Урсу, фахівцем Інформаційного центру румунської культури; Світланою Кравченко і Наталією Рябовою, фахівцями Центру громадянської освіти ІДГУ під мелодійні звуки намагалися бути не надто суворими до молодих людей.
Хлопці та дівчата, які об’єдналися в пари, взяли участь у цікавих конкурсах: «Збери букви», «Знайди половинку», «Точка дотику», «Господарка», «Дартс», «Зізнання в коханні» (серенада), «Знайди мене».

Святковий настрій створювали талановиті Євгенія Морошану, Біляна Мітєва, Олеся Кічук, Анастасія Вельшиневська, Анастасія Мірчева і Валерія Древаль, Дар’я Памукчу та запальні танцівники клубу спортивно-естрадного танцю «Dream Dance» (художній керівник Вікторія Чмига і Даніїл Литвинов).

Емоційною кульмінацією імпрези було нагородження учасників та обрання «Найромантичнішої пари». Єлизавета Колеснік і Олег Дякун отримали сертифікат на відвідування басейну на три місяці від керівника «Dream Life» Сергія Чмиги.

Дякуємо всім, хто був на цьому святі, за теплу атмосферу. Бажаємо, щоб любов робила всіх нас добрішими, сильнішими, а серця наповнювалися теплом і ніжністю! Цінуйте, бережіть, любіть один одного!

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання..
Дише тихо і легко в синяву вона,
простягає до зір свої руки…
В день такий на землі розцвітає весна
і тремтить од солодкої муки… (Володимир Сосюра)

Світлана Кравченко, фахівець Центру громадянської освіти ІДГУ