День програміста на ФУАІД

День програміста відзначається на 256-й день року, у цьому році ця дата припадає на п’ятницю, 13 вересня.  Традиційно на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності Ізмаїльського державного гуманітарного університету завжди відзначають це свято. У цьому році був проведений круглий стіл «Сучасні мультимедіа технології в освітній діяльності». У даному заході брали участь як студенти так і викладачі усього університету. Модератором круглого столу виступила викладач кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Марина Дмитрієва.

Захід розпочався з привітання усіх присутніх в.о. деканом ФУАІД кандидатом фізико-математичних наук Воробйовим Я.А.

Були висвітлені реально сучасні та повсякденні теми: як і де можна використовувати мультсеріали у навчанні; як підвищує ефективність навчання використання мультимедійних засобів; мультсеріали та їх вплив на психіку дітей; як комп’ютерні ігри можуть розвивати стратегічне мислення у підлітків; як засобами мультимедіа можна вивчати деякі аспекти шкільних предметів.

Доповіді були дуже цікавими та викликали багато дискусій, в яких брали активну участь усі присутні.

Учасники круглого столу були відзначені сертифікатами. Сподіваємося, що такі заходи й надалі будуть створювати дружню атмосферу взаємодії в університеті.

викладач кафедри МІІД
Марина Дмитрієва