Вітаємо з ювілеєм професора Циганенко Лілію Федорівну!

Шановна Ліліє Федорівно, від щирого серця прийміть теплі вітання з Ювілеєм!

Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого історика, вмілого керівника, талановитого педагога, яка по праву може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.

Дякуємо Вам за багаторічну плідну працю на благо рідної кафедри нашого найкращого Університету та всієї України!

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

Пишаємося Вашими професійними здобутками та науковими досягненнями, дякуємо за можливість працювати під Вашим мудрим керівництвом і разом досягати нових звершень! Безмежно цінуємо Вашу людяність, щирість та доброзичливість! Підготовлені Вами доктори та кандидати історичних наук плідно працюють, здобуваючи славу для нашого Університету та України на світовій арені.

Впевнені, що Ваші досвід, знання та прекрасні людські якості будуть спрямовані на розвиток історичної науки в Україні й надалі.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку та благополуччя, добра і здійснення заповітних мрій!

Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Не втрачайте оптимізму та бадьорості. Нехай Ваші мудрість, життєвий досвід продовжують надихати ще багато поколінь студентів, аспірантів, колег.

У День народження зичимо Вам ще багато років життя, плідної праці на науковій ниві Історії!

Многая і благая літа!

З повагою, колектив кафедри історії та методики її навчання