Вітаємо з Днем працівників освіти!

Дорогі педагоги! Прийміть щирі вітання від факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності з Вашим професійним святом – Днем працівників освіти!

Глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук, самовідданість, життєву мудрість, прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Саме Ви зараз, у цей не простий час, робите визначальний внесок у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного щастя, любові та поваги ваших студентів!  Нехай і надалі ваші доброта, мудрість та витримка високо цінуються і повертаються любов’ю вихованців.  Нехай успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо рідної України!

Натхнення Вам, мудрості та терпіння в нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!

З професійним святом!

Вітання від студентів факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності