Веб-квест «Ключ до знань»

8 квітня 2019 р. в рамках проведення тижня інформатики на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності відбувся веб-квест «Ключ до знань», підготовлений викладачами кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності В.А. Мізюк та О.С. Дущенко і проведений студентами ІІ-го курсу.

У веб-квесті прийняли участь студенти першого курсу ФУАІД, які розподілилися на три команди «Бізнес-леді» (команда студентів спеціальності «Економіка та підприємство»), «Біт» (команда студентів спеціальності «Інформатика») та «Інтернет» (студенти спеціальності «Трудове навчання»).

Ведучі, якими виступили студентки 22 групи ФУАІД Гашевська Анастасія та Попазова Аліна, на початку заходу розповіли про актуальність інформаційно-комунікаційних технологій в сучасному суспільстві. Далі учасники квесту розв’язували завдання, які були спрямовані на прояв творчих здібностей майбутніх фахівців.

Результати роботи команд оцінювались журі, у складі студентів 22 групи: Барбан Катерина, Процюк Євген, Сулаков Андрій, які проявили відповідальність під час оцінювання.

За результатами виконаних завдань перше місце зайняла команда «Бізнес-леді», друге місце – «Біт», третє місце – «Інтернет». 

По закінченню веб-квесту команди отримали грамоти.

Викладач кафедри математики, інформатики
та інформаційної діяльності Дущенко О.С.